main logo
311

Vladimir Cebotari: Chișinăul va fi un oraș sigur și bine amenajat

Vladimir Cebotari, candidatul Partidului Democrat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, promite „fapte bune pentru Chișinău” după exemplul celor realizate la nivel național când la guvernare s-a aflat PDM.

Vladimir Cebotari: Chișinăul va fi un oraș sigur și bine amenajatFoto: știri.md

În cadrul acțiunii de lansare în campania electorală, candidatul a declarat că dezastrul din Chișinău poate fi înlăturat doar de o echipa onestă și dedicată pe care o va aduce la Primăria capitalei după 20 octombrie, transmite Știri.md cu referire la IPN.

„Cetățenii trebuie să aibă primii confort, apoi cei care îi servesc pe cetățeni”, a declarat Vladimir Cebotari. Candidatul promite o Primărie depolitizată, mai puțin birocratizată, transparentă și receptivă la problemele oamenilor. „Sub o administrație responsabilă și dedicată, Chișinăul va fi un oraș sigur și bine amenajat. Fiecare locuitor se va simți important şi implicat în procesul de administrare”, a spus Vladimir Cebotari.

Candidatul își propune să construiască un Chișinău curat, cu drumuri bune și iluminate, cu infrastructura rutieră modernă, piste de bicicliști, transport public accesibil pentru toți, locuri în grădinițe pentru toți copiii, curți amenajate, o infrastructură rutieră bine organizată0 și trafic rutier fluid.

Prezent la acțiune, liderul PDM, Pavel Filip, a spus că „Chișinăul are nevoie astăzi de un nou început, de o regândire a proceselor, de o altfel de abordare”. „Chișinăul are nevoie de un om care știe cum și unde să acționeze”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării