main logo
295

Vlad Țurcanu spune cum va majora bugetul Primăriei Chișinău

Candidatul Partidului Popular Românesc (PPR) la funcția de primar al municipiului Chișinău, Vlad Țurcanu, a relatat în cadrul unei conferințe de presă cum va majora bugetul primăriei Chișinău.

Vlad Țurcanu spune cum va majora bugetul Primăriei Chișinău

Potrivit lui, în Chișinău pot fi realizate proiecte importante și utile pentru locuitori prin gestionare bună a bugetului, prin atragere de investiții străine și prin eliminarea corupției, transmite Știri.md.

Acesta susține că bugetul municipal poate fi dublat sau chiar triplat prin transparentizarea totală a activității direcțiilor primăriei. 

„În prezent nimeni nu poate să spună în ce mod se cheltuiesc banii. Orice încercare sau adiere din partea finanțatorilor internaționali de a avea o claritate în această privință s-a lovit de refuzul celor de la primărie, care preferă să funcționeze după modelul preluat din perioada sovietică”, a constatat Vlad Țurcanu.

Totodată, acesta a menționat că că foarte multe dintre proiectele despre care se vorbește mult în actuala campanie electorală, precum o stație modernă de epurare, o fabrică de prelucrare a deșeurilor, dezvoltarea infrastructurii,  nu au putut fi realizate inclusiv din cauza că autoritățile locale nu acceptă proiecte care depășesc perioada mandatului.

Vlad Țurcanu a prezentat și cele trei spoturi de campanie, pe care le-a realizat cu o echipă mixtă, în timpul vizitelor sale de studiu în mai multe orașe cu exemple de succes din România.

„Lucrurile bune sunt foarte simple. Trebuie bunăvoință, nu rea voința care se demonstrează constant de la nivelul primăriei Chișinăului în ultimii ani”, a declarat Vlad Țurcanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării