main logo
1140

Vlad Plahotniuc va candida pe circumscripția Nisporeni

Vladimir Plahotniuc, președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), va candida pentru un fotoliu de deputat nu doar pe lista de partid, ci și în circumscripția uninominală nr. 17 care cuprinde localitățile Nisporeni și Strășeni.

Vlad Plahotniuc va candida pe circumscripția Nisporeni

Plahotniuc este originar din r. Nisporeni, iar în ultimul an a fost implicat în mai multe acțiuni cu tentă electorală, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

Informația a fost făcută publică chiar de către liderul PDM, la scurt timp după ce au fost prezentați candidații democrați de pe lista de partid.

PDM încă nu a făcut publică lista candidaților pe circumscripții, ci doar numele acestora de pe lista de partid.

Vladimir Plahotniuc, președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) Andrian Candu, președintele Parlamentului și Pavel Filip, prim-ministrul R. Moldova sunt primii trei candidați pe lista Partidului Democrat la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova în cirscumscripția națională (listă de partid). Lista a fost aprobată în cadrul Consiliului Național Politic al formațiunii.

În lista candidaților nu se regăsește fostul președinte, Marian Lupu. În schimb, pe locul 11 este Otilia Drăguțanu, soția ex-guvernatorului Băncii Naționale a Moldovei din perioada fraudei bancare, Dorin Drăguțanu. Pe locul 20 o regăsim și pe Silvia Radu, ministra Sănătății și fost candidat „independent” la funcția de primar al Capitalei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării