main logo
3117

Viorel Țopa, despre noua guvernare: Nu a făcut nimic din cele promise

Omul de afaceri condamnat într-un dosar penal, Viorel Țopa, a criticat dur noua guvernare și susține că aleșii poporului încă nu au făcut nimic din cele promise cetățenilor.

Viorel Țopa: Noua guvernare nu a făcut nimic din cele promise

„Nu au făcut nimic din cele promise. Nu au demontat sistemul. Nu au destituit niciun pilon. Nu au pedepsit niciun călău al regimului. Mai rău, nici nu au încercat”, susține Țopa, transmite Știri.md. 

„Au schimbat oamenii sistemului cu oamenii sistemului sau cu tipi și mai compromiși. Asta nu e dezoligarhizare! Asta e legitimizarea crimelor regimului și preluarea sistemului represiv, cu tot cu schemele lui, chiar dacă e să-i prezumăm pe unii din guvernare de bune intenții și naivitate”, declară omul de afaceri.

Țopa susține că la alegerile locale oamenii își vor exprima revolta prin vot. „Alegătorii nu au altă metodă de a-și exprima revolta decât prin vot. „Ați avut șansa, ați avut toată puterea, dar nu ați făcut nimic” va fi replica lor”.

„Sper că încă nu e critic de târziu pentru acțiuni ferme din partea guvernării. Ele vor face lumea să uite gafele, vor restabili și spori încrederea în guvernare — lipsa acțiunilor însă nu va fi iertată și va fi taxată electoral. Primul și ultimul act de curaj și voință al guvernării a fost Declarația privind statul capturat. După asta nu a urmat nimic decât irosirea metodică a încrederii. După ce s-a schimbat puterea, nu s-a mai schimbat nimic. Poporul i-a susținut atât cât au luptat cu regimul, nu și după ce au abandonat misiunea, văzându-se la putere. Vorbăraia nu este luptă”, a mai adăugat Țopa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării