main logo
2614

Victoria Furtună: Voi continua să lupt pentru viitorul R. Moldova

Candidata la alegerile prezidențiale Victoria Furtună a venit cu un mesaj de mulțumire către toți alegătorii săi. Ea spune că va continua să lupte pentru un viitor mai bun al Republicii Moldova.

Victoria Furtună: Voi continua să lupt pentru viitorul R. MoldovaVictoria Furtună/Foto: Captură de ecran

„Dragi alegători! Vă mulțumesc pentru fiecare vot! Împreună am obținut deja o victorie pe drumul nostru. Am venit și am demonstrat că părerea noastră trebuie luată în considerare, pentru că este împărtășită de zeci de mii de moldoveni. Am depășit toate dificultățile, ne-am unit. Și chiar numeroasele nereguli care au fost înregistrate în timpul campaniei electorale și în ziua votării nu au reușit să vă facă să renunțați la alegerea voastră”, a declarat Victoria Furtună, transmite Știri.md

Potrivit acesteia, voturile oamenilor, încrederea și sprijinul acestora - toate reprezintă pentru ea o motivație imensă de a continua lupta pentru un viitor mai bun al Republicii Moldova.

În acest context, Victoria Furtună a declarat că în curând își va anunța programul pentru viitor și următorii pași pe care îi va întreprinde. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării