main logo
8953

Victoria Cazacu refuză să-și depună mandatul: Nu mă las intimidată

Biroul permanent național al Partidului „Acțiune și Solidaritate” a anunțat că a exclus-o din partid pe deputata Victoria Cazacu, a cărei fiică este cercetată într-un dosar de corupție, însă parlamentara a declarat că nu își va depune mandatul.

Victoria Cazacu refuză să-și depună mandatul: Nu mă las intimidatăImagine simbol

Victoria Cazacu a spus că excluderea ei din partid a venit ca reacție la refuzul de a-și depune mandatul de deputat la solicitarea președintelui Parlamentului și liderului PAS, Igor Grosu. Ea susține că fiica sa nu a fost reținută și a amintit despre importanța prezumției nevinovăției, transmite Știri.md cu referire la Europalibera.org.

Cazacu spune că nu-și va depune mandatul și va rămâne deputat neafiliat „până la elucidarea tuturor circumstanțelor”.

„Nu voi da curs tentativelor de denigrare și intimidare”, a spus deputata.

Știri.md amintește că, pe data de 1 aprilie, ofițerii CNA au efectuat 16 percheziții într-o cauză penală pornită pe faptul comiterii infracțiunii de corupere pasivă şi corupere activă la Aeroportul Internațional Chișinău

Ulterior, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un comentariu în care a menționat că în dosarul de corupere este vizată fiica unei deputate. Prin urmare, Grosu susținea că depunerea mandatului de către deputata PAS Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării