main logo
1462

Victor Parlicov respinge afirmațiile că ar urma să creeze un partid

Ministrul Energiei, Victor Parlicov, a dezmințit afirmațiile potrivit cărora ar urma să creeze și să conducă un nou partid. El a declarat acest lucru luni seara în cadrul emisiunii „Noua Săptămână cu Anatolie Golea” de la TV8.

Victor Parlicov respinge afirmațiile că ar urma să creeze un partidFoto: gov.md/Victor Parlicov

„Nu am astfel de planuri. Încercăm să minimizăm politizarea activității energetice. Eu nu sunt implicat în politică acum, am alte preocupări. În primul rând - pregătirea pentru iarnă, asigurarea aprovizionării stabile cu gaze și energie electrică. Până în noul an, nu vom avea o claritate totală cu privire la tranzitul gazelor prin Ucraina, așa că ne confruntăm zilnic cu aceste probleme. Când vom rezolva totul - atunci vom vedea”, a spus ministrul, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Anterior, o serie de experți au declarat că până la alegerile parlamentare ar putea fi create încă două partide pe baza actualului Partid Acțiune și Solidaritate (PAS). 

Unul dintre acestea ar putea fi condus de Victor Parlicov, iar celălalt de fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu. 

Potrivit experților, în acest fel, pot fi create noi formațiuni, care ar putea forma o coaliție de guvernare cu PAS în noul parlament. Deocamdată, aceste zvonuri nu au fost confirmate.


Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării