main logo
1723

Victor Chironda a acceptat propunerea lui Ceban și devine viceprimar de Chișinău

Activistul Victor Chironda, care a candidat la alegerile din Capitală din partea Mișcării politice „Forța Nouă”, acumulând 2,73% din voturi în turul I, a anunțat că a acceptat funcția de viceprimar, propusă de Ion Ceban.

Chironda a acceptat propunerea lui Ceban și devine viceprimar

„Vreau să anunț că am acceptat propunerea de a ocupa funcția de viceprimar al mun. Chișinău responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană. Am stabilit cu primarul general Ion Ceban că voi avea un mandat cu atribuții depline, pentru un domeniu clar delimitat de activitate. Obiectivul meu este să planific și să livrez municipiului Chișinău o mobilitate mai bună în patru ani de mandat: un transport public mai eficient și mai confortabil, trotuare comode și accesibile, o infrastructură pentru biciclete decentă, spații publice amenajate corect, o documentație de urbanism modernă și realistă”, a scris Chironda pe Facebook.

Acesta a scris că mizează pe un dialog constructiv „cu toți consilierii municipali, funcționarii publici, mediul de experți, reprezentanții societății civile, primarii de suburbii și toți locuitorii municipiului Chișinău”, transmite Știri.md cu referire la agora.md

Chironda a anunțat că locul său în Consiliul Municipal Chișinău va fi preluat de expertul în energetică Sergiu Tofilat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării