main logo
6425

Veaceslav Platon, surprins la Londra într-un cartier de elită

Informația publicată zilele trecute de Jurnal, precum că Veaceslav Platon se află la Londra, se confirmă.

Veaceslav Platon, surprins la Londra într-un cartier de elităColaj: știri.md

Un urmăritor fidel ne-a trimis fotografii cu Veaceslav Platon, pe care spune că l-a surprins acum trei zile într-un cartier de elită din Londra, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

„În legătură cu schimbările și evenimentele politice din ultima și scurta perioadă de după alegeri, în care practic toți au dar bir cu fugiții și se ascund prin toată lumea, vreau să vă zic că l-am găsit pe SLAVIC (cum îi spune procurorul „independent”). 

Veaceaslav Platon se află la Londra, l-am observat pe data de 03.08.2021, într-un sector scump, cu fițe și cu oameni bogați din Londra (probabil omul încă are bani). Regiunea Knightsbridge, pe Knightsbridge street”, ne-a scris conaționalul nostru.

Amintim că acum câteva zile Jurnal.md a scris că Veaceslav Platon se află la Londra, informație confirmată de surse demne de încredere.

Tot atunci, avocatul său, Ion Crețu, ne-a spus că nu știe unde se află Platon și că n-a discutat cu clientul său.

Anterior procurorul general, Alexandr Stoianoglo, spusese că Veaceslav Platon se află în Marea Britanie, însă avocatul zicea că Platon a fost prin tranzit în Marea Britanie, iar destinația finală este Praga, Cehia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării