main logo
6367

Veaceslav Platon și-a creat partid: Vom scoate Moldova din mlaștină

Veaceslav Platon anunță că și-a creat propriul partid politic și promite să „scoată Moldova din mlaștină”, menționând că are și cunoștințele, și experiența necesară pentru asta.

Veaceslav Platon și-a creat partid: Vom scoate Moldova din mlaștinăColaj: Știri.md

Într-o postare pe rețelele de socializare, Veaceslav Platon a scris că noua formațiune politică din R. Moldova se numește „Fenix Moldova”, subliniind că va ajuta fiecare moldovean să-și creeze propria afacere, transmite Știri.md.

„Suntem datori să facem oamenii fericiți. Noi, Partidul „Fenix Moldova”, vom fi acei oameni care vor scoate țara din mlaștină. Cei care vor surprinde lumea. Care vor face în așa mod încât despre națiunea moldovenească să se vorbească ca despre cei care au făcut miracolul transformării statului și a propriei vieți. Noi trebuie să facem ceea ce nu i-a reușit nimănui până acum. Avem cunoștințe, avem competențe, experiență și toate deprinderile pentru o sarcină atât de grea. În afară de noi, nimeni în această țară nu va putea face asta. Noi suntem cheia de la ușa bunăstării și succesului pentru Moldova”, a scris Veaceslav Platon.

De menționat că, anterior, Veaceslav Platon a anunțat că se va implica în politica din R. Moldova, precizând atunci că fie va crea un partid, fie va lua unul deja existent.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării