main logo
880

Veaceslav Platon, audiat de Comisia de anchetă privind frauda bancară

Veaceslav Platon, omul de afaceri care a fost condamnat la 25 de ani de închisoare cu executare, a fost audiat de Comisia de anchetă privind frauda bancară.

Veaceslav Platon, audiat de Comisia de anchetă privind frauda bancară

Despre aceasta a anunțat deputatul Lilian Carp pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

"Azi l-am audiat în penitenciarul nr.13 pe Veaceslav Platon în cadrul comisiei parlamentare privind frauda bancară. După audierea mai multor actori am auzit multe povești interesante. Sunt elemente ce unesc aceste povești cum ar fi începutul: "A fost odată ca niciodată, dacă nu ar fi nu s-ar povesti" și sfârșitul poveștilor cu "M-am suit pe o roată și v-am spus povestea toată", iar când m-am uitat peste gard s-a furat un miliard. Off, Moldova, țara de povești", a scris Lilian Carp.

Veaceslav Platon a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare cu executare pentru escrocherie şi spălare de bani în proporţii deosebit de mari. La începutul acestei luni, avocații săi s-au adresat la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului. Ei susțin că lui Platon i-au fost încălcate drepturile atunci când l-au extrădat, judecat și l-au încarcerat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării