main logo
838

Vasile Tarlev: Am votat pentru viitorul Moldovei, mai bun și mai prosper

Candidatul la funcția de președinte al țării desemnat de Partidul pentru Viitorul Moldovei, Vasile Tarlev, și-a exercitat dreptul de vot.

Vasile Tarlev: Am votat pentru viitorul Moldovei, mai bun și mai prosperFoto: Captură video

Candidatul a declarat jurnaliștilor că a votat pentru „viitorul Moldovei, mai bun și mai prosper”, transmite Știri.md.

„Am venit cu gânduri foarte bune, de pace, cu curaj și cu dorință de a face lucruri frumoase pentru țară. Avem speranță, avem echipă și idei. Ne dorim să avem condiții mai bune de trai”, a declarat Tarlev.

Acesta a mai spus că „nu e democratic” că alegerile prezidențiale și referendumul sunt organizate în aceeași zi.

„Acest referendum putea fi separat, de a informa mai mult populația, de a discuta, de a dezbate în jurul acestei probleme”, susține candidatul.

Totodată, acesta spune că deja au fost depistate încălcări în procesul de vot.

„Deja statul se ocupă. Prima informație nedorită a fost că Tarlev ar fi exclus din buletinul de vot. A doua informație, mai neplăcută, este că în spitale personalul medical strânge buletinele de vot ale pacienților pentru ceva. Asta m-a întristat”, a declarat Tarlev.

Amintim că astăzi, 20 octombrie, cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt așteptați la urne pentru a alege președintele țării pentru următorul mandat de patru ani. Totodată, cetățenii sunt chemați să participe și la referendumul constituțional pentru a-și manifesta opțiunea față de perspectiva aderării țării noastre la Uniunea Europeană.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării