main logo
9795

Vasile Costiuc, despre rezultatul lui Renato Usatîi: Mă umflă râsul

Liderul Democrația Acasă, Vasile Costiuc, l-a luat peste picior pe Renato Usatîi, după ce acesta nu a reușit să ajungă în Parlament, deși Usatîi se arăta încrezător că va învinge.

Vasile Costiuc, despre rezultatul lui Renato Usatîi: Mă umflă râsulColaj: știri.md

În cadrul unui interviu pentru TV8, Costiuc a spus că nici cu 15 milioane investiți în campanie, Usatîi nu a reușit să ajungă în Parlament, fapt ce denotă voința poporului de a face o schimbare în țară, transmite Știri.md.

”Dacă sincer, îmi doream să nu aibă un rezultat mare Renato Usatîi. Dacă nu a trecut, e culmea, și acum mă umflă râsul.

Exact ca în bancul cela când s-au dus doi la furat și unul își băga capul, iar celălalt i-a dat o lopată în nas, acela îl întreabă: - Ce se vede acolo? - Bagă capul tu că pe mine mă umflă râsul.

Pe mine mă umflă râsul, băiatul acesta, care a aruncat 15 milioane oficial în campanie și vreo 10 neoficial, nu a trecut. Asta înseamnă că societatea noastră s-a săturat de ăștia cu automate și de cei care știu tot. E timpul să se schimbe ceva la noi în țară. Suntem cea mai săracă țară din Europa”, a declarat Costiuc.

Știri.md amintește că Blocul Electoral Renato Usatîi a acumulat la alegerile parlamentare anticipate 4,10%, iar în municipiul Bălți – 22,69%.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării