main logo
3590

Vartanean critică alegerile și referendumul: Sandu l-a atacat pe Ceban

Într-o declarație de la tribuna Parlamentului, deputatul Gaik Vartanean a criticat lansarea prematură a președintelui țării, Maia Sandu, în campania prezidențială. Potrivit lui, anunțul despre organizarea unui referendum în ziua alegerilor prezidențiale este o acțiune electorală, menită să mobilizeze alegătorii dezamăgiți.

Vartanean critică alegerile și referendumul: Sandu l-a atacat pe Ceban

„Alegerile prezidențiale sunt un referendum la care cetățenii se vor expune dacă aprobă schemele netransparente de cumpărare a gazelor naturale. Prezidențialele vor fi un referendum când cetățenii vor spune dacă au simțit rezultatul reformei în justiție. Prezidențialele vor fi un referendum la care oamenii vor aprecia reforma în educație, când se închid universități și școli”, a declarat Vartanean, transmite Știri.md.

Deputatul a mai subliniat că Maia Sandu, în momentul când și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale, a ales să atace un singur lider politic din Republica Moldova - președintele MAN, Ion Ceban. 

„Din toată paleta de politicieni, Maia Sandu a ales să-l atace pe Ion Ceban. De ce oare? Sau alegerile din Chișinău nu v-au fost o lecție? De fiecare dată când Maia Sandu sau cineva din PAS îl atacă pe liderul MAN, Ion Ceban, oare care e rezultatul? Mai ales în anul alegerilor prezidențiale. Reflectați la acest subiect în timpul sărbătorilor de iarnă”, a conchis Gaik Vartanean.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării