main logo
365

Vadim Krasnoselski s-a întâlnit cu Peter Michalko. Subiectele abordate

Caracterul constructiv şi dinamica înaltă a dialogului din ultimul an şi jumătate între Moldova şi Transnistria "trebuie să fie menţinut, iar stagnarea în activitatea formatului internaţional de negocieri "5+2" poate avea consecinţe negative".

Vadim Krasnoselski s-a întâlnit cu Peter Michalko. Subiectele abordate

Această opinie a fost exprimată joi, la Tiraspol, în cadrul unei întâlniri a preşedintelui autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, cu şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, Peter Michalko, transmite Știri.md.

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la site-ul liderului de la Tiraspol, Krasnoselski s-a pronunţat pentru "desfăşurarea cât mai curând posibil a următoarei şedinţe a "Reuniunii permanente..." cu scopul de a discuta în comun aspecte legate de telecomunicaţii, sectorul bancar şi comunicaţiile feroviare.

Referindu-se la dezvoltarea relaţiilor comerciale cu UE, el a spus că Uniunea Europeană este "un partener economic important al republicii", menţionând că "exporturile în această direcţie sunt la un nivel semnificativ".

De asemenea, au fost discutate probleme legate de implementarea în Transnistria a proiectelor umanitare sub egida UE. 

Krasnoselski "a menţionat importanţa studierii detaliate şi a discutării unor parametri concreţi ai iniţiativelor propuse", iar oaspetele a dat asigurări că Uniunea Europeană "intenţionează în continuare să implementeze proiecte care vizează îmbunătăţirea vieţii oamenilor".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării