main logo
448

Vadim Krasnoselski: În negocierile cu R. Moldova nu există alternativă

Alternative la continuarea procesului de negocieri cu Moldova nu există şi nici nu pot exista. O declaraţie în acest sens a făcut în ajun preşedintele autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, în cadrul unei întâlniri cu locuitorii din raionul Camenca.

Krasnoselski: În negocierile cu R. Moldova nu există alternativăVadim Krasnoselski: În negocierile cu R. Moldova nu există alternativă.

Krasnoselski a spus că, în pofida acordurilor atinse în ultimul timp cu autorităţile de la Chişinău, "probleme oricum sunt şi ele trebuie soluţionate doar la masa de negocieri", transmite Știri.md cu referire la Infotag.

„Deschiderea podului peste Nistru în apropierea satelor Bîcioc şi Gura Bîcului, lansarea mecanismului de apostilare a diplomelor universităţii din Transnistria, soluţionarea problemei cu numerele de înmatriculare pentru transportul auto transnistrean, soluţionarea problemelor de demult cu funcţionarea şcolilor cu predare în grafie latină şi prelucrarea terenurilor în raionul Dubăsari - toate acestea sunt de mare importanţă pentru locuitorii republicii şi au un efect pozitiv", a spus Krasnoselski, menţionând că printre problemele nerezolvate se numără chestiunile ce ţin de sectorul bancar, deblocarea staţiei de cale ferată "Slobodka", încetarea cauzelor penale motivate politic împotriva cetăţenilor RMN şi problemele de telecomunicaţii.

Potrivit lui, "negociatorii lucrează în aceste domenii şi putem vorbi deja despre schimbări pozitive şi posibilitatea unor soluţii provizorii".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării