main logo
1611

Vadim Krasnoselski a reacționat dur la acuzațiile lui Igor Dodon

Conducătorul regiuinii din stânga Nistrului îl acuză pe Dodon de speculații referitor la posibila înrăutățire a situației din Transnistria.

Vadim Krasnoselski a reacționat dur la acuzațiile lui Igor DodonFoto: Știri.md

Poziția acestuia a fost făcută publică în cadrul unei emisiuni la  Primul Post de Televiziune transnistrean, afirmă corespondenții de la „PolitNavigator”, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md.

„A face asemenea declarații înseamnă a pune la îndoială toată operațiunea pașnică existentă. De facto, totul este stabil și liniștit. De unde a luat Dodon invenția că situația ar fi destabilizată? Trebuie să îl întrebăm pe dânsul, pentru că asta nu are nicio legătură cu realitatea, a conchis Vadim Krasnoselski în cadrul emisiunii TV. 

Totuși, acesta consideră că Igor Dodon ar trebui să răspundă pentru afirmațiile pe care le-a lansat și să se gândească la consecințele care ar putea urma după asemenea declarații. 

Potrivit „PolitNavigator”, Igor Dodon, făcuse prognozele referitor la înrăutățirea situației transnistrene, în cadrul unui interviu pentru mass-media rusească. 

El explicase că destabilizarea ar veni ca urmare a faptului că actuala conducere a Transnistriei îl susținuse pe Vlad Plahotniuc la ultimele alegeri parlamentare, or acesta, acum, este deja înlăturat de la putere. 

Aceleași afirmații Dodon le-a făcut și la postul TV „Russia 24”. Deocamdată, președintele țării, Igor Dodon, nu a comentat reacția dură a liderului transnistrean Vadim Krasnoselski.

(Minutul 14:31)

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării