main logo
713

Vadim Brînzan: Fundamentul pe care stă statul trebuie întărit

Fundamentul pe care stă statul trebuie întărit. Despre aceasta a menţionat în discursul său ministrul Economiei Vadim Brînzan, la deschiderea oficială a Zilelor Diasporei 2019.

Vadim Brînzan: Fundamentul pe care stă statul trebuie întăritFoto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, în cadrul ceremoniei, oficialul a trecut în revistă priorităţile MEI, printre care, dezvoltare economică, atragerea investiţiilor, dezvoltarea forţei de muncă.

De asemenea, Vadim Brînzan a menţionat că mulţi cer rezultate imediate de la noua guvernare.

"Au tot dreptul, însă munca pe care am preluat-o, e ca o casă cu fundamentul putred şi pereţii crăpaţi. Pentru a trăi în ea e necasară o reparaţie capitală. Astfel, trebuie să întărim fundamentul pe care stă statul", a spus Vadim Brânzan.

Ministrul Economiei a mai precizat că echipa sa va munci asupra legilor, astfel încât să aducă la normalitate situaţia economică a ţării.

"Ştiu că drumurile sunt sub orice nivel de decenţă; ştiu că suntem buni în IT, dar nici acest domeniu nu e valorificat la justa lui valoare. Avem potenţial economic, dar, totodată, avem nevoie de sprijinul extern. Cunosc că mulţi se confruntă cu bariere administrative, respectiv, avem nevoie de legi funcţionale. Sunt lucruri cunoscute, dar nu şi imposibil de schimbat. Şi asta voi face în mandatul meu", a afirmat Vadim Brînzan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării