main logo
2198

Va renunța Voronin la mandatul de deputat? Ex-președintele: Mă gândesc

Deputatul Vladimir Voronin se gândește să renunțe la mandat. Fostul președinte al Republicii Moldova susține că, în perioada actuală, țara este destrămată din cauza problemelor cu care se confruntă. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național 4.

Va renunța Voronin la mandatul de deputat? Ex-președintele: Mă gândescFoto: tv8.md

„Eu nu am luat o decizie ce am să fac. Am să rămân până nu va mai fi acest PAS în Parlament sau am să plec mai devreme și lasă ei să se ducă în Europa sau mai departe. Eu nu mă gândesc la 3 ani, mă gândesc în timpul apropiat. Țara e destrămată, țara e distrusă, oamenii fug din țară, copii nu se nasc, oamenii mor. 

Din nou a venit COVID-19 înapoi, e sărăcie, foame, e nevoie, vine iarna și nimeni nu se gândește ce va fi cu prețul la gaz. Prețul la gaz după vizita Maiei Sandu la Kiev s-a majorat peste o săptămână, s-a dublat cu peste 50%. Nimeni nu știe ce va fi”, a declarat fostul președinte, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Odată cu împlinirea primului an de guvernare PAS, Vladimir Voronin a criticat acțiunile acestuia și a menționat că ar trebui să muncească și să dea dovadă de profesionalism.

„Ei ce au venit „на белом коне” și trebuie să stea în fotoliu și să se bucure că sunt deputați și miniștri? Ei trebuie să muncească. Ei nu știu ce să facă, ei nu sunt profesioniști, ei pe toate posturile și funcțiile... toți sunt numai ai lor de la PAS. Guvernul trebuie să fie profesionist, cu specialiști. 

PAS e „сбор блатных и шайка нищих”. Acolo e cine vrei, liberalii, liberal-democrații... Ei nu vor face nimic, cât nu le vor da europenii. Ei au venit la guvernare fără nicio strategie”, a conchis Vladimir Voronin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării