main logo
493

USB va participa separat la locale și la alegerile noi în circumscripții

Uniunea Salvați Basarabia va participa separat la alegerile locale ordinare și parlamentarele anticipate în circumscripții uninominale, din data de 20 octombrie.

USB va participa separat la locale și la alegerile noi în circumscripțiiFoto: tv8.md

Astfel, USB va avea candidați în toate cele 4 circumscripții uninominale și candidați la nivelul raioanelor, satelor, orașelor, precum și candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, transmite Știri.md.

Decizia a fost luată la ședința Consiliului Republican al USB care a avut loc astăzi.

„USB a decis în cadrul consiliului republican să nu facă coaliții post-electorale cu nici o forță politică care este împotriva Unirii, împotriva integrării europene, împotriva democrației și a statului de drept, inclusiv nu vom coaliza post-electoral cu PSRM. 

Nu vom face cu socialiștii niciun fel de coaliții temporare sau permanente, pentru că ar însemna să facem coaliție cu Rusia”, se spune într-un comunicat al formațiunii.

Totodată, membrii partidului invită „sub flamurile sale toți unioniștii, pe toți cei care au înțeles că Unirea este unica soluție pentru izbăvirea românilor basarabeni”. 

„Invităm toți oamenii de bună credință din Chișinău, din republică și din diasporă, pentru a pune umărul, inclusiv prin aceste alegeri locale și parlamentare, în vederea apropierii Unirii”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării