main logo
1107

Usatîi va candida la prezidențiale: Dodon îl imită pe Putin, dar a eşuat

Preşedintele formaţiunii "Partidul nostru", Renato Usatîi, va anunţa oficial despre participarea sa la alegerile prezidenţiale pe 27 august, de Ziua Independenţei.

Usatîi va candida la prezidențiale: Dodon îl imită pe Putin, dar a eşuat

Potrivit agenţiei Infotag, această declaraţie a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă, politicianul mulţumindu-le celor care l-au încurajat pentru această decizie, transmite Știri.md.

"Timp de o săptămână, pe reţelele de socializare, s-au înregistrat mii de videoclipuri în sprijinul participării mele în alegerile prezidenţiale.

Le mulţumesc tuturor, de la Lipcani până la Vulcăneşti, cât şi celor din diasporă. Împreună nu doar că vom participa, dar vom şi câştiga", a spus Usatîi.

El a mai vorbit şi despre inadmisibilitatea amânării alegerilor prezidenţiale.

"Am înţeles că această idee este tentantă pentru Igor Dodon, mai ales după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a spus că permite amânarea alegerilor prezidenţiale din SUA.

Până acum, Dodon l-a tot imitat pe Putin, dar a eşuat. Acum îl imită pe Trump.

E ca şi cum ai avea o căruţă cu o singură roată, având pretenţia de a concura cu "Tesla" lui Elon Musk. Înţeleg că Dodon e în stare de orice pentru ca o săptămână sau o lună în plus să se mai plimbe cu limuzina prezidenţială, dar nu vom permite astfel de scenarii".

Potrivit lui Usatîi, Igor Dodon nu a fost primit la Moscova, dar el continuă "să depună eforturi pentru condamnarea lui Usatîi pentru al împiedica să participe la alegerile prezidenţiale".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării