326
0
Usatîi va aduce stick-ul cu raportul Kroll 2 la Procuratura Anticorupție
326
0

Președintele formațiunii „Partidul Nostru” (PN) a fost audiat astăzi, 2 august, „în calitate de martor într-un dosar” la Procuratura Anticorupție (PA) în legătură cu obținerea raportului Kroll 2.

Foto: Știri.md

„Am fost audiat de către procurorii Mămăligă și Busuioc. Sunt dezamăgit de faptul că nu se discută de ce nu se face nimic, raportul Kroll a fost ca o acoperire ca nimeni să nu facă nimic. Înțeleg interesul de ce am publicat eu, dar nu altcineva. În acest sens, le urez tuturor succes”, a afirmat acesta, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md

„Le-am spus adevărul cum am obținut aceste stick-uri. Era unul cu video din timpul discuțiilor bloggerului Balacci cu un interlop, dar acela era de un an și jumătate. Pe alt stick erau informații despre Gheorghe Cavcaliuc și unele scheme”, a declarat politicianul, adăugând că nu cunoaște numele persoanei de la care l-a obținut.

Usatîi mai menționează că Plahotniuc a „făcut panică” referitor la această scurgere de informație, învinuind mai mulți oameni că ar fi dat raportul, iar acest lucru demonstrează că actele sunt veridice.

„În comparație cu investigația pe care o voi prezenta, raportul Kroll va fi poveste despre Laur-Balaur”, a declarat acesta.

Fostul primar de Bălți spune că se va întâlni săptămâna viitoare cu reprezentanți ai companiilor din mai multe țări, de la care ar urma să obțină informații. Munca „detectivilor străini” ar costa 400 de mii de euro, susține liderul PN.

El susține că va solicita o întrevedere cu Dumitru Robu, noul procuror general interimar.

Totodată, Usatîi ar urma să mai vină la PA și săptămâna viitoare, când va trebui să aducă stick-ul .

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter