15 dec, 2019 13:39
12 372
9
Usatîi: Un fost ministru al MAI lua costume din magazine și nu le achita
15 dec, 2019 13:39
12 372
9

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, susține că există un video care demostrează că un fost ministrul al MAI lua haine din magazine fără să plătească pentru ele.

Foto: știri.md

În cadrul unui LIVE făcut pe pagina de Facebook, liderul PN spune că imaginile video sunt de pe camere de supraveghere instalate în magazine, însă sunt fără sunet, transmite Știri.md

„Unul din foștii conducători al MAI îmbracă costumul și iese din magazin fără să achite. Atunci când a fost rugat de angajați să plătească, acesta a răspuns: „Voi ce, nu știți cine sunt eu?” și a plecat, povestește Usatîi.

Totodată, primarul de Bălți spune că fostul ministru a fost întrebat „Cum s-a întâmplat că Dodon are așa compromat pe el?”, iar acesta ar fi răspuns că „este o achiziție test”.

Tot Usatîi susține că acest fost ministru a fost la Dodon și i-a zis că este gata să facă orice numai ca acesta să nu publice video.

În cadrul LIVE-ului, Renato Usatîi a fost întrebat de internauți cine ar fi presupusul ministru, însă acesta a ezitat să dea un răspuns. Totuși din cele povestite dădea de înțeles că ar fi vorba de Andrei Năstase. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter