main logo
1539

Usatîi: Strategia lui Dodon și Plahotniuc este de a evita anticipatele

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, consideră că scopul de bază al lui Igor Dodon și cel al lui Vlad Plahotniuc este de a evita alegerile parlamentare anticipate și de a o discredita pe actualul președinte, Maia Sandu.

Usatîi: Strategia lui Dodon și Plahotniuc e de a evita anticipatele

„Ei discută prin intermediari și la ei acum scopurile coincid, să facă tot posibilul ca să-i distrugă ratingul președintelui Sandu și anticipatele să aibă loc cât mai târziu. Majoritatea fracțiunilor care sunt astăzi în Parlament nu vor ajunge în Legislativul viitor, iar ei cu aceste plecări, întoarceri și reîntoarceri dintr-un partid în altul au cheltuit milioane”, a spus Renato Usatîi în timpul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Potrivit lui Usatîi, deputații socialiști și ai fracțiunii Șor ar acționa acum în tandem, mimând dorința de a declanșa alegeri parlamentare anticipate.

„Strategia lui Dodon în parteneriat cu Șor este ca toate problemele pandemice, sociale și economice să fie puse pe seama Maiei Sandu. Ei înțeleg că parteneriatul lor și majoritatea neoficială pe care o au acum, nu vor mai fi posibile în viitorul Parlament, din acest motiv ei nu-și doresc alegeri parlamentare anticipate”, a mai spus Usatîi.

Renato Usatîi insistă să fie desemnat de președintele Sandu în calitate de prim-ministru, dând asigurări că persoana sa nu va obține numărul necesar de voturi în Parlament. Liderul Partidului Nostru spune că a fost contactat de consilierul șefului statului și a fost convenită o întrevedere cu președintele Sandu imediat după revenirea acesteia de la Bruxelles.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării