main logo
1145

Usatîi spune în ce condiții va pleca din politica moldovenească

Primarul demisionar de Bălți, Renato Usatîi spune că neapărat va înainta un candidat din partea PN la alegerile locale din 20 mai. Acesta va fi un candidat puternic care va face ordine în oraș. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei adresări online pe Facebook.

Usatîi spune în ce condiții va pleca din politica moldoveneascăUsatîi spune în ce condiții va pleca din politica moldovenească

„Vom continua să luptăm împotriva corupției din Primărie și vom continua să facem acele lucruri pe care le-am început în 2015”, menționează Usatîi.

De asemena, ex-primarul a mai adăugat că unicul lucru care-l va determina să renunțe la politica moldovenească este înnfrângerea la alegeri, scrie unimedia.info.

„Dacă vom pierde alegerile locale din Bălți din 20 mai, vă spun că îmi încetez cariera politică în Moldova”, a punctat Usatîi.

În acest context, politicianul a menționat că ținta partidului este mai mult bazată pe victoria alegerilor din Bălți, decât din capitală, și probabil nu vor înainta nici un candidat la Chișinău.

„Noi ne pregătim de alegerile în Bălți și suntem gata să luptăm pentru acest oraș. Ne vom concentra mai mult pe alegerile locale din Bălți, de aceea, probabil, în Chișinău nu vom înainta niciun candidat la funcția de primar”, a menționat Renato Usatîi.

UNIMEDIA amintește că Renato Usatîi și-a anunțat demisia la data de 18 februarie, curent. Anterior, policitianul a declarat că în luna mai, când vor vor avea loc alegeri locale ”Vom vedea cine va duce hrișca. Va fi un candidat din partea Partidului Nostru”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării