main logo
6212

Usatîi șochează iar: Pleacă din politică și de la conducerea partidului

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, după ce a anunțat că își dă demisia din funcția de primar al municipiului Bălți, a mai declarat că a decis să plece definitiv din politica moldovenească, depunându-și și mandatul de președinte al formațiunii.

Usatîi șochează iar: Pleacă din politică și de la conducerea partiduluiFoto: știri.md

Potrivit lui Usatîi, decizia a fost luată după scorul mic pe care l-a înregistrat la alegerile parlamentare anticipate de ieri, 11 iulie, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Acesta a afirmat că va îndemna colegii de partid să aleagă un nou lider, care să crească popularitatea formațiunii atât la nivelul membrilor, cât și a rating-ului pe plan politic.

Acesta a afirmat că afacerile din Federația Rusă pe care le avea nu le mai deține, însă va găsi cu ce să se ocupe după ce va pleca de la Primăria Bălți și de la conducerea "Partidului Nostru".

Precizăm că Blocul Electoral „Renato Usatîi” a acumulat la alegerile parlamentare doar 4,10% din sufragii. Cel mai straniu lucru este faptul că cetățenii bălțeni au votat masiv pentru Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor – 40,17%, pentru PAS – 27,34% și doar 22,69% pentru Blocul Electoral „Renato Usatîi”.

Citește și: Renato Usatîi își anunță demisia din funcția de primar al orașului Bălți

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării