main logo
5863

Usatîi: Să se certe cu vecinii când le arde casa pot doar nebunii, Dodon și Chicu

“Să se certe cu vecinii atunci când le arde casa și când știu că nu sunt în stare și nu-i duce capul să stingă focul, pot doar nebunii, Dodon și Chicu.”

Usatîi: Să se certe cu vecinii când le arde casa pot doar nebuniiColaj: știri.md

Este afirmația liderului Partidului Nostru, Renato Uatîi, cu privire la declarațiile de ieri ale premierului Ion Chicu făcute la adresa României, transmite Știri.md cu referire la independent.md.

Într-o postare pe Facebook, primarul de Bălți condamnă atacul virulent al lui Chicu și mulțumește României și tuturor statelor care au ajutat Moldova în lupta cu noul coronavirus și continuă să o facă.

Le sunt profund recunoscător tuturor țărilor care ne-au întins mâna acum când avem cel mai mult nevoie. Regretabil că orgoliu nesănătos al tovarășilor Chicu și Dodon nu le-a permis să-mi accepte ajutorul, pe care l-am propus în repetate rânduri, chiar dacă din cauza asta au avut de suferit oameni de rând.

Dar ce le pasă lor? Ei au uitat de oameni imediat ce s-au văzut în scaunele moi, mai ales că au avut din ce se hrăni, s-a văzut bine.

Nu-i nimic, le amintim curând unde le e locul. Începeți să vă faceți bagajele. Mai este puțin și ajungeți doar o amintire tristă”, a spus în încheiere Usatîi.

Amintim că declarațiile premierului Chicu la adresa României, făcute pe o rețea de socializare au stârnit un val de revoltă pe ambele maluri ale Prutului.

Mai mulți politicieni moldoveni și eurodeputați români au cerut României să-i retragă cetățenia prim-ministrului moldovean.

Ca o consecință a afirmațiilor, ambasadorul Moldovei la București a fost convocat la sediul Ministerului român de Externe. 

De asemenea, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a avut o discuție telefonică pe aceeași temă cu omologul său de la Chișinău, Oleg Țulea.   

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării