main logo
905

Usatîi: Puteam fi un Zelenski de Moldova încă acum 3 ani

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru (PN), afirmă că succesul pe care l-a obținut Vladimir Zelenski la alegerile prezidențiale din Ucraina putea să-l obțină el, acum aproximativ trei ani, la scrutinul prezidențial din Republica Moldova, dacă „îi permiteau” să candideze.

Usatîi: Puteam fi un Zelenski de Moldova încă acum 3 aniUsatîi spune că el putea să fie un Zelenski de Moldova încă acum 3 ani

Usatîi a spus, într-un live pe rețelele de socializare, că el putea să demonstreze cum o persoană nou-venită în politică a reușit să obțină rezultate uimitoare într-un timp scurt, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Liderul PN ma spune că partidul său a obținut un scor mic la alegerile parlamentare din motiv că el personal nu a putut să candideze.

Totuși, inspirat de victoria lui Zelenski în Ucraina, Usatîi spune că are de când să revină pe scena politică din Moldova.

Renato Usatîi, care în prezent s-ar afla la Moscova, spunea încă acum un an că va reveni în Republica Moldova până la alegerile parlamentare. 

Acesta se află în Federația Rusă, după ce pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru tentativă de omor. Usatîi respinge acuzațiile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării