14 februarie, 15:19
3 377
6
Usatîi promite că Chicu va avea monument la Bălți cu o condiție
14 februarie, 15:19
3 377
6

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, i-a promis prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu, să-i ridice un monument.

Asta dacă oferă municipiului Bălți 190 de milioane de lei pentru reparația drumurilor, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md.

Declarația a fost făcută în cadrul vizitei de ieri a prim-ministrului în nordul țării, unde a vizitat și Primăria orașului.

”Dați orașului Bălți 190 de milioane de lei, mai ales că, nu cerem banii dumneavoastră, dar din cei pe care Bălțiul i-a transferat timp de 30 de ani. 

Pentru asta, lângă ÎM „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”, vă ridic un monument în cinstea Dvs, mai mare ca cel al lui Ștefan cel Mare din Chișinău. 

Nu vă îndoiți de asta. O fac din banii proprii. Avem loc și pe Aleea Clasicilor Culturii Naționale, pe care l-a rezervat Boris Marcoci”, a declarat Usatîi.

În replică, Ion Chicu a menționat că astfel îi va crește motivația de a acorda în acest an municipiului Bălți 190 de milioane de lei.

”Motivația a crescut! Serios, să acordați atenție orașului Bălți”, a exclamat primarul de Bălți.

În municipiul Bălți sunt aproape 300 de kilometri de drum, care necesită să  fie renovate. Pe executarea acestor lucrări primăria are nevoie de două miliarde de lei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter