24 iun, 2019 14:40
5 718
0
Usatîi, pe patul de spital: Știam că sunt înregistrate conversațiile
24 iun, 2019 14:40
5 718
0

După ce o înregistrare audio a apărut în spațiul public în care Renato Usatîi și Radu Adrian, unul dintre consilierii lui Vlad Plahotniuc discută o eventuală ofertă, liderul PN anunță că va dezvălui azi mai multe detalii din cadrul convorbirii.

Foto: captură video

Aflat la moment pe patul de spital în Germania, acolo unde urmează să fie operat, Renato Usatîi a făcut live, în care spune că a primit mai multe mesaje pe pagina sa de facebook referitor la înregistrarea audio apărută în presă, transmite Știri.md

Deși știa că conversațiile lui sunt înregistrate, politicianul îi îndeamnă pe toți să-l urmărească într-un alt live care va avea loc la ora 16:00, unde va povesti mai multe despre discuția pe care a avut-o cu consilierul lui Vlad Plahotniuc.

"Eu ieri am zburat din țară, iar cei care au publicat această înregistrare sunt la curent. De aceea oamenii care cred că eu mă voi afla timp îndelungat pe masa de operații sau nu voi putea comenta ceea ce se întâmplă, atunci se înșeală amarnic", a spus Usatîi.

La final, liderul Partidului Nostru a venit și cu un sfat: "Dacă cineva astăzi a încercat să facă publică înregistrarea audio, vă îndemn să nu vă pierdiți timpul cu prostii".

Amintim că o înregistrare audio a apărut în spațiul public în care o voce asemănătoare cu cea a liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, și cea a lui Radu Adrian, unul dintre consilierii liderului PD, Vlad Plahotniuc discută amical o eventuală ofertă pe care liderul PN să o facă fostului lider democrat pentru a reveni în țară.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter