306
3
Usatîi: Moldova nu se poate schimba fără proiecte. Eu voi asigura suport
306
3

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că este gata să asigure suportul pentru un grup de specialiști naționali și internaționali care să se ocupe de atragerea investițiilor, granturilor și proiectelor pentru Moldova.

Foto: jurnal.md

Declarațiile au fost făcute ieri pentru presă după ce Partidul Nostru a depus actele la Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău, pentru înregistrarea în cursa electorală, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

„Trebuie să înțelegem că fără proiecte și granturi nicio localitate din Republica Moldova nu poate să se dezvolte. Această echipă de profesioniști va munci și pentru Primăria Municipiului Chișinău, pentru Bălți, dar și pentru toate localitățile din Republica Moldova, unde vom avea primari din partea Partidului Nostru. Toate suporturile sunt gata să le acopăr eu personal, deoarece de acești experți are nevoie Republica Moldova”, a declarat Renato Usatîi.

Amintim că Partidul Nostru a înaintat la funcția de primar al Chișinăului candidatura lui Ivan Diacov, iar liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi candidează pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter