main logo
490

Usatîi: Majorarea numărului de secții de la 83 la 85 e o bătaie de joc

Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi critică hotărârea Guvernului de a deschide 85 secţii de votare pentru alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019 în circumscripţia cu nr. 50.

Usatîi: Majorarea numărului de secții de la 83 la 85 e o bătaie de jocFoto: Știri.md

„Tovarășii de la ACUM au ajuns la guvernare și și-au pierdut memoria. Prea repede au uitat cum e să stai în opoziție și să ceri mai multe secții de votare în străinătate. Decizia de astăzi a Guvernului de a majora numărul de secții pentru circumscripția 50 (Europa Vest) de la 83 la 85 este o bătaie de joc față de cetățenii care i-au susținut când erau în opoziție și când cereau mai multe secții de votare pentru cetățenii din diasporă.

Actualii membri ai Cabinetului de Miniștri au uitat că, inclusiv grație moldovenilor din Diasporă, care i-au votat, au ajuns în jilțurile guvernamentale. Cu ce-i răsplătește ACUM pe moldovenii de peste hotare? Răspunsul este pe față – cu diminuarea rolului acestora în procesele electorale”, a scris Usatîii pe o rețea socială, transmite Știri.md.

Știri.md amintește că deocamdată se cunoaște că din partea Blocului ACUM pentru diasporă s-a înregistrat Galina Sajin și din partea Partidului Național Liberal - Vitalia Pavlicenco.

În același timp, Anatol Ursu din partea Partidului Popular Românesc, Alexandru Roșco din partea Partidului Stânga Europeană, Iure Bojoncă din partea Partidului Liberal, Dorin Dușciac din partea Partidului Unității Naționale, și patru candidații independenți Vasile Calmațui, Ion Dron, Ilie Rotaru și Valentin Haraz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării