main logo
1584

Usatîi îl acuză pe Dodon că folosește polițiștii în campania electorală

Preşedintele Partidului Nostru (PN), candidatul la preşedinţie, Renato Usatîi, l-a acuzat pe preşedintele Igor Dodon că foloseşte poliţiştii în campania electorală.

Usatîi îl acuză pe Dodon că folosește polițiștii în campania electoralăColaj: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta el a declarat joi într-o conferinţă de presă, transmite Știri.md.

El a cerut ministrului de Interne Pavel Voicu să nu-l mai spioneze pe el şi pe activiştii formaţiei, precum şi să abandoneze metodele ilegale de influenţare a susţinătorilor PN.

"Voicu a transformat Ministerul Afacerilor Interne în "sediul campaniei lui Igor Dodon". De exemplu, în Serviciul anticorupţie, foştii subordonaţi ai lui Cavcaliuc gătesc ştiri murdare despre Usatîi. Prin urmare, acestea sunt postate pe Facebook şi pe portalurile socialiste. Poliţiei li s-a ordonat să facă presiuni asupra acelor cetăţeni care postează bannere cu PN în favoarea mea. Există cazuri de amenzi impuse proprietarilor de maşini care conduc cu bannere pentru Usatîi", a spus Usatîi.

El susţine că, în ajun, el activiştii şi bloggerii PN care au venit să-l vadă au fost urmaţi de "ioni de la Ministerul Afacerilor Interne".

Liderul PN a ameninţat ministrul cu dezvăluiri şi probleme serioase când va deveni preşedinte.

"Atunci vom vorbi despre cele 4 sau 5 case ale dvs., ultima dintre ele fiind acum finalizată la Telecentru şi despre multe alte lucruri. Împreună cu Dodon, va coase mănuşi la Cricova", a spus el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării