main logo
2327

Usatîi: I-aș fi spus lui Slusari câte scutece a schimbat Plahotniuc

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, i-a adresat vicepreședintelui Parlamentului, Alexandru Slusari, un mesaj unde îi sugerează să se ocupe de reîntoarcerea lui Plahotniuc în Moldova.

Usatîi: I-aș fi spus lui Slusari câte scutece a schimbat Plahotniuc

Usatîi i-a recomandat lui Slusari să se ocupe de alte treburi și mai puțin de autenticitatea raportului Kroll pe care liderul formațiunii Partidul Nostru l-a prezentat publicului, transmite Știri.md.

„Domnul Slusari a avut nevoie de aproape o lună pentru a primi doar confirmarea indirectă de la Kroll precum că acea parte din raport pe care am transmis-o, inclusiv deputaților, a fost autentică.

Mai bine mă întreba pe mine și i-aș fi spus câte scutece a schimbat Plahotniuc după publicarea raportului. Și cum și-a nimicit oamenii din anturajul său, inclusiv pe Candu și Filip. Acest lucru reflectă autenticitatea raportului pe care l-am publicat la 100%!

Domnul Slusari, în loc să verifice autenticitatea raportului, s-ar orienta spre altă direcție. Ar fi mai bine să întrebați compania Kroll cum să-l aducă pe Plahotniuc în țară. Pentru că Ministerul Afacerilor Interne nu a avut inteligența să-l împiedice să plece.

Sunt de acord cu Slusari că Procuratura nu a făcut absolut nimic pentru a aduce vinovații în instanța de judecată. 

Sper că Procuratura precum și Comisia vor acorda mai puțin timp pentru a afla unde am primit raportul și, în schimb, să se concentreze pe dezvăluirea adevărului”, a scris Usatîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării