main logo
6125

Usatîi: Dodon primea câte 1 milion de lei săptămânal de la Plahotniuc

Și Renato Usatîi confirmă faptul că acum cinci ani, când acesta participa la protestele antiguvernare alături de Andrei Năstase și Igor Dodon, cel din urmă, devenit ulterior șef de stat, a recunoscut într-o seară că lua bani de la Vlad Plahotniuc – câte un milion de lei pe săptămână pentru manifestațiile din stradă.

Usatîi: Dodon primea câte 1 milion de lei săptămânal de la Plahotniuc

Din spusele lui Usatîi, Dodon folosea acești bani pentru a întreține protestatarii, inclusiv pentru a le cumpăra de mâncare. 

Declarațiile au fost făcute de Renato Usatîi, primar de Bălți și președintele Partidului Nostru (PN), la emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Renato Usatîi zice că a aflat despre faptul că Igor Dodon primește bani de la Vlad Plahotniuc pentru proteste de la Constantin Botnari, pe atunci, mâna dreaptă a fostului președinte al Partidului Democrat (PD). Din spusele lui Usatîi, Botnari i-a propus și lui bani, iar când acesta a refuzat, ofertantul i-a zis că Dodon primește acești bani de la Plahotniuc.

Anterior, și președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a spus, la o ediție a emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8 despre faptul că șeful statului a recunoscut acum cinci ani că lua bani de la Vlad Plahotniuc pentru proteste.

În cadrul emisiunii din această seară de la Jurnal TV, președintele a fost sunat pentru a i se cere un comentariu, dar acesta nu a răspuns la telefon. Vom încerca să-l contactăm mâine pentru a-i oferi dreptul la replică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării