main logo
2958

Usatîi: Dodon e panicat. Plahotniuc nu-i răspunde la telefon

Deja de trei luni, oligarhul Vladimir Plahotniuc nu mai răspunde apelurilor telefonice din partea președintelui Igor Dodon.

Usatîi: Dodon e panicat. Plahotniuc nu-i răspunde la telefon

Din acest motiv, șeful statului este în panică. Cu toate acestea, liderul „Partidului Nostru” a ținut să-l calmeze pe Dodon, menționând că PSRM nu va fi exclus din aceste alegeri, transmite Știri.md cu referire la ru1.md.

Despre aceasta Usatîi a declarat în cadrul unei emisiuni le TV8.

„Aproximativ de trei luni, Plahotniuc a încetat să răspundă apelurilor telefonice ale președintelui Dodon. Igor e în panică acum. Înțelegeți, atunci când stăpânul nu răspunde o lună, două, trei, iar Igor are în față exemplul lui Filat, căruia Plahotniuc nu i-a răspuns timp de șase luni…”, spune Usatîi. „Iar atunci când se vor împlini șase luni din momentul în care Plahotniuc nu răspunde – Dodon va merge după Filat. El înțelege perfect asta”, a continuat el.

Cu toate acestea, liderul „Partidului Nostru” l-a calmat pe Dodon, declarând că Partidul Socialiștilor nu va fi exclus din campania electorală: „Vă asigur 100% că sunteți tare comod. De ce să excluzi, iar apoi să fugi în căutarea voturilor [în Parlament]. În decursul a patru ani, în fiecare situație complicată, socialiștii ca Chip și Dale, mereu erau alături”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării