871
0
Usatîi: Dodon cere să mi se deschidă dosare penale în Rusia
871
0

Partidul Socialiştilor este partidul celor mai mari mincinoşi, iar liderul său de facto, Igor Dodon, se ocupă de denigrarea imaginii mele politice, a declarat preşedintele "Partidului Nostru", Renato Usatîi, candidat la primăria oraşului Bălţi.

Foto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, pe reţelele de socializare el a atras atenţia la faptul că, în ultimele zile, la Bălţi au început să vină cam des liderii socialiştilor.

"Dodon, în calitate de Preşedinte, aduce instrucţiuni de la sediul PSRM din Bălţi. Rezultatele propagandei lor le vom vedea pe 20 octombrie", a spus politicianul care a câştigat din primul tur alegerile la Bălţi în 2015.

El a făcut un apel către mass-media controlată de socialişti de a "înceta practica de a-l ponegri".

"Astăzi, asupra mea şi a partidului se revarsă fluxuri enorme de minciuni. Şi de toate acestea se ocupa mass-media PSRM. O mulţime de site-uri de gunoi scriu că Usatîi a venit în Moldova să ia locul lui Plahotniuc. Scriu că Usatîi se teme să meargă la Moscova din cauza fricii de Ministerul de Interne al Rusiei. Spun încă o dată că în Federaţia Rusă nu există cauze penale împotriva mea. 

Dimpotrivă, la Moscova mi s-a spus că Dodon personal merge la toate nivelurile de conducere din Federaţia Rusă şi spune că trebuie de urgenţă să fie iniţiate cauze penale împotriva lui Usatîi. Încetaţi să vă ocupaţi de ştiri false", le-a spus Usatîi socialiştilor, numindu-l pe Dodon "noul Plahotniuc, care acţionează împotriva lui atât în ţară, cât și în străinătate".

Usatîi l-a acuzat pe oponentul său din partea PSRM, Alexandr Nesterovschi, că a copiat spotul electoral al actualului preşedinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter