main logo
1420

Usatîi: Dodon are un raiting de 30%. El vrea să devină un nou Plahotniuc

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, pierde din popularitate. Despre aceasta a nunțat primarul de Bălți, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „3 milioane”.

Usatîi: Dodon are un raiting de 30%. El vrea să devină un nou Plahotniuc

Potrivit edilului, ultimile sondaje interne realizate la comanda președintelui, arată că raitingul lui este de 30 %, transmite Știri.md cu referire la nordnews.md.

„Dodon face sondaje, unele porta voci de la Accent TV și pentru alte televiziuni, dar el le face și pentru sine, pentru a înțelege cum este situația reală. 

Uitați-vă, că peste tot, chiar și în cele realizate la comanda lui Dodon, el are 40 de procente și ceva, adică el se prăbușește, rezultatele sunt cu mult mai rele. Dodon la ziua de azi, are pe țară un raiting de 30 %”, a spus edilul de Bălți, Renato Usatîi.

Totodată, edilul de Bălți a menționat în acdrul aceleiași emisiuni, că președintele Igor Dodon, vrea să devină un al doilea Vladimir Plahotniuc pentru Republica Moldova.

„Dodon vrea să devină al doilea Plahotniuc. Are aceleași ambiții, aceleași dorințe de a câștiga, să controleze tot. Dar, Dodon, la ziua de azi, nu e în stare să dea un ordin ca să omoare pe cineva, așa cum o făcea Plahotniuc”, a precizat primarul.

Renato Usatîi a mai a declarat, că în anul 2013, lunar, oferea lui Igor Dodon favoruri bănești în sumă de 60 de mii de dolari.

„El lua de le mine 60 de mii de dolari, lunar. — De ce îi ofereați acești bani? —Ei toți veneau la mine, la Moscova, și îmi spuneau că Voronin a fost rău, un om strașnic. Acei bani care îi ofeream, nu era o problemă, toți cereau pentru lucruri bune”, a adăugat edilul de Bălți, Renato Usatîi.

Alegerile prezidențiale vor avea loc în toamna acestui an. Amintim, că Igor Dodon, a fost învestit în funcția de președinte al R.Moldova pe 23 decembrie 2016.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării