main logo
2413

Usatîi: Dodon ar putea să nu fie ales președinte al PSRM. Sunt 3 tabere

Alegerea noii conduceri a PSRM s-ar putea lăsa cu surprize mari pentru Igor Dodon, deoarece în funcția de președinte al partidului ar putea fi ales Vlad Batrîncea, a declarat Renato Usatîi în cadrul unei emisiuni la TV8.

Usatîi: Dodon ar putea să nu fie ales președinte al PSRM. Sunt 3 tabereColaj: știri.md

Acesta a specificat că PSRM este împărțit în trei segmente, iar tabăra lui Igor Dodon nu se mai sprijină de susținerea de odinioară a Moscovei, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

„Există câteva tabere în Federația Rusă care îl susțin pe V. Batrîncea în calitate de președinte al PSRM. Există și alții, care îl susțin pe Igor Dodon.

Dacă Batrîncea va fi ales, atunci lui Igor Dodon i se va da o funcție de conducere în CSI. Câteva tabere consideră că Dodon este o ancoră care va duce la fund partidul în contextul alegerilor parlamentare anticipate”, a spus Usatîi.

Acesta a precizată că „astăzi există trei tabere în partid: cea a lui Ion Ceban, a lui Vlad Batrîncea și a lui Igor Dodon”.

Usatîi a menționat că propunerea unui Guvern de către Maia Sandu susținut de PSRM este o capcană.

„Dar demisia este o capcană pentru Maia Sandu pentru că tot ce se va întâmpla va fi responsabilă Maia Sandu. Eu nu cred că Maia Sand va accepta. Poate Maia Sandu se bucură că va avea susținerea PSRM și o să vină cu un Guvern. Socialiștii o să voteze un Guvern propus de Maia Sandu, dar socialiștii și dărnicia…”, a subliniat liderul PN.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării