main logo
5518

Usatîi dezvăluie unde au fugit Șor, Plahotniuc și Iaralov

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, susține că deține informații privind locul aflării lui Ilan Șor, Vladimir Plahotniuc și a omului din umbra Partidului Democrat, Serghei Iaralov.

Usatîi dezvăluie unde au fugit Șor, Plahotniuc și IaralovFoto: tv8.md

Potrivit politicianului, Ilan Șor s-a stabilit în Israel, Vladimir Plahotniuc ar fi în R. Moldova, iar Iaralov ar fi fugit în Statele Unite ale Americii, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Este precis că Iaralov este în SUA. Astă noapte mi-a venit informația că la intrare în SUA a fost reținut. Dar asta încă nu este verificat. Trebuie să mai dau niște telefoane”, a precizat Usatîi.

Tot el spune că au fugit din țară și alte persoane care ghidau în R. Moldova schemele lui Plahotniuc.

„Dar cel mai interesant este că toți șmecherii aceștia nici democrații nu-i găsesc. Ei știu că o să iasă la iveală toate și ei toți o să meargă la pușcărie. 

Au pus în situație și conducerea PDM. Vă dați seama că nu vorbea Plahotniuc cu judecătorii sau procurorii, erau oameni pentru asta. Toți au plecat”, a adăugat Usatîi.

Politicianul afirmă că din țară au fost scoși saci cu bani cheș, zeci sau sute de milioane de dolari, odată cu plecarea democraților de la guvernare: 

„Aveau garaje întregi de bani. Mai multe mașini, microbuze, intrau fără a fi înregistrate la aeroport. Noul ministru de Interne poate să verifice”.

Usatîi se arată indignat de faptul că noul Guvern nu a întreprins nimic pentru a bloca acțiunile dubioase din aeroport. 

Politicianul afirmă că ar fi trebuit să solicite Autorității Aeronautice Civile să nu permită zborurile și să facă o solicitare către autoritățile din Ucraina să nu permită trecerea fugarilor prin aeroportul din Odesa, dacă au reușit să traverseze hotarul prin Transnistria.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării