main logo
689

Usatîi, despre reluarea urmării penale privind scumpirea energiei

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu o reacție după ce Procuratura Anticorupție a anunțat reluarea urmăririi penale privind scumpirea energiei electrice.

Usatîi, despre reluarea urmării penale privind scumpirea energieiFoto: Știri.md

"Mai bine mai târziu decât niciodată. Sunt însă trist că procurorul general interimar a fost surd la reacțiile experților economici pe această temă, reacțiile cetățenilor, la îndemnurile mele de a înlătura întâi schemele frauduloase și după asta de a ajusta tariful. Bine că măcar pe Andrei Năstase îl ascultă. Îl îndemn însă pe domnul Robu să nu asculte doar de comenzile politicienilor, dar și de interesele oamenilor", a spus Usatîi. 

Liderul PN speră că într-adevăr vor să curățe acest domeniu de firmele intermediare și să asigure cetățenilor un tarif corect la energia electrică. 

"În următoarele zile vom ști dacă au intenții serioase sau pur și simplu vor să “mozolească” până după alegeri această temă care acum le afectează imaginea, “hrănind” cetățenii cu speranțe și promisiuni că iaca-iaca o să micșoreze tariful", a conchis Renato Usatîi. 

Știri.md amintește că procurorul Dumitru Robu a dispus reluarea urmăririi penale privind creșterea tarifelor la energia electrică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării