main logo
2076

Usatîi, despre ex-șeful IGP: Cavcaliuc deja e consilierul lui Dodon

Renato Usatîi a fost ieri invitatul principal al emisiunii Important de la postul de televiziune TVC21.

Usatîi, despre ex-șeful IGP: Cavcaliuc deja e consilierul lui DodonColaj: Știri.md

Acesta a spus că Ministerul de Interne ar putea fi preluat de socialiști, dacă Năstase va câștiga funcția de primar de Chișinău, dar și a menționat că, în prezent, fostul șef al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a devenit „consilierul” lui Dodon, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

„Dacă socialiștii vor ceda Primăria lui Năstase, atunci se eliberează funcția de ministru de Interne. Acolo vrea să ajungă actualul ministru al Apărării, Pavel Voicu. Occidentul deja a cerut ca acest Minister să nu fie condus de PSRM pentru că sunt anumite probleme. Poate că s-au speriat de vizita lui Șoigu (ministrul Apărării al Federației Ruse), de aceea lui Dodon i s-a spus să cedeze «apărarea». Înțelegeți, lui Dodon îi lipsește în set doar Ministerul de Interne. Nu exclud că ar fi o înțelegere prin care Dodon va obține Ministerul de Interne, iar Năstase – Primăria”, a explicat Usatîi.

„Sunt oameni demni în sistem care au așteptat sincere schimbări, însă cu ei, din păcate, nu s-a discutat. În prezent, Cavcaliuc a devenit «consilierul» lui Dodon. A găsit drumul acolo. Cavcaliuc a părăsit de câteva ori țara, dar acum este în Moldova și a venit la Dodon, chiar știu și prin cine a făcut-o”, a conchis fostul primar de Bălți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării