main logo
668

Usatîi, despre activitatea Guvernului: O gloată dezorganizată

Deși o sută de zile actualul Guvern va împlini pe data de 23 septembrie 2019 potrivit calculelor, unii politicieni se dau cu părerea despre funcționalitatea acestuia cu vreo câteva zile de eveniment.

Usatîi, despre activitatea Guvernului: O gloată dezorganizatăFoto: ntv.md

Potrivit lui Renato Usatîi, liderului Partidului Nostru, cei de la guvernare, în primele trei luni de când au preluat puterea s-au ocupat doar de „partajarea funcțiilor”, „au creat o comisie impotentă pentru investigarea furtului miliardului, o alta, la fel de ineficientă, pentru stabilirea circumstanțelor expulzării cetățenilor turci din Moldova”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Toate aceste afirmații aparțin liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, care și-a exprimat opinia față de actualul Guvern într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, dânsul a afirmat că „în primele 100 de zile de guvernare a noii puteri, eu am văzut doar o gloată dezorganizată, incompetentă, care și-a dat seama că la guvernare nu-i chiar atât de ușor ca în opoziție. O gloată deloc unită, împărțită în două sau chiar în trei”.

„Noii lideri au avut câteva ieșiri în afara țării, fiind neteziți pe creștet de tutorii lor din străinătate. Toate acțiunile noii guvernări de până acum au purtat, în mare parte, pecetea PR și a generării de subiecte pentru presă. Urechile guvernării nu au avut capacitatea de a auzi problemele oamenilor, iar vocabularul acesteia a fost unul străin cetățenilor. Situația devine paradoxală. Am scăpat de un regim și creăm altul. 

Din toată această gloată cocoțată la guvernare, câștigă doar cel mai experimentat în înșelătorii. Iar câștigurile nu le împarte cu cetățenii, ci cu gașca lui, care își face cu coatele mai mult loc la treuca puterii și crește un nou regim după modelul lui Plahotniuc”, a conchis Usatîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării