main logo
5053

Usatîi: Dacă particip la alegerile prezidențiale, o câștig pe Maia Sandu

În cadrul unei emisiuni, Renato Usatîi a vorbit despre strategia la alegerile prezidențiale și care sunt candidații de pe dreapta, de pe stânga și de pe centru. Acesta a declarat că dacă iese în turul doi al alegerilor prezidențiale, atunci „o bate pe actuala președintă a Moldovei”.

Usatîi: Dacă particip la alegerile prezidențiale, o câștig pe Maia Sandu

Anterior, Renato Usatîi a menționat că Irina Vlah este candidatul Orientului pentru alegerile prezidențiale. Ion Chicu însă a declarat că Irina Vlah nu întrunește condițiile pentru a fi candidat unic, transmite Știri.md.

„Eu nu vreau să vorbesc acum despre Chicu. Eu îl respect pe Chicu pentru că a fost unicul prim-ministru care îmi răspundea la telefon, pentru că eu nu-l sunam cu chestii personale, dar ceva legat de Bălți. El lasă să declare și să spună ce vrea. Dar eu vă spun că candidatul unic este Irina Vlah”, spune Renato Usatîi. 

Totodată, politicianul a menționat că mai sunt doi candidați de rezervă. 

„La Moscova se studiază profilul lui Viorel Melnic. De asemenea, este vorba despre Vasile Tarlev. Eu oricum o să le știu candidații. Oamenii vor afla totul de la mine”, spune liderul „Partidului Nostru”. 

Potrivit lui Usatîi, bătălia la prezidențiale va fi foarte interesantă. Acesta declară ferm că Maia Sandu nu va câștiga. 

„Dacă eu intru în turul doi, dar cu toți candidații Moscovei, eu precis intru în turul doi, eu am toate șansele. Dacă ies eu cu doamna președinte actuală în turul doi, o să o batem pe Maia Sandu. Crede-mă că inclusiv și voi o să mă votați”, spune Renato Usatîi.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării