main logo
1480

Usatîi continuă să fie părăsit de primarii și consilierii din teritoriu

Un grup de membrii ai fracțiunii Partidului Nostru din cadrul Consiliului Orășenesc Drochia au părăsit formațiunea pentru că nu mai vor să fie “o mașină de vot”.

Usatîi continuă să fie părăsit de primari și consilieriUsatîi continuă să fie părăsit de primarii și consilierii din teritoriu.

Cei 4 consilieri raionali - Vizitiu Ina, Spoială Larisa, Lopotenco Valerii, Tartacovschi Andrian - au părăsit formațiunea încă la sfârșitul lunii ianuarie, dar, potrivit unor surse, au decis să informeze opinia publică după ce zilele trecute mai mulți primari și consilieri raionali din Ungheni și Edineț au anunțat că pleacă din Partidul Nostru.

Consilierii din Drochia declară că nu se mai regăsesc în această fracțiune. “Motivul este acela că nu mai dorim să fim mașinărie de vot. Fracțiunea sus numită urmărește doar ambițiile și interese personale, de grup, politice și nimic în interesul orașului, locuitorilor acestuia. Ne-am săturat de PR ieftin”, se menționează într-o scrisoare expediată presei de cei 4 consilieri.

Reamintim că zilele trecute doi primari și un consilier raional din Ungheni și Edineț au anunțat că părăsesc formațiunea. Ei au spus că nu vor să mai rămână în partidul condus de Renato Usatâi deoarece formațiunea se ocupă doar de rezolvarea problemelor penale ale lui Usatâi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării