14 aug, 2019 11:22
829
1
Usatîi, către guvernare: Apucați-vă și investigați în serios furtul miliardului
14 aug, 2019 11:22
829
1

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, îndeamnă Guvernarea de la Chișinău să nu uite de promisiunile oferite alegătorilor și să investigheze serios furtul miliardului.

Foto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Usatîi scrie că "a dat și raportul Kroll și a angajat și detectivi care să investigheze profesionist acest caz", însă autoritățile nu reacționează, transmite Știri.md.

"Socialiștii și cei din Blocul ACUM s-au bătut cu pumnul în piept că imediat ce ajung la guvernare anulează legea din 2016 care a transformat miliardul furat în datorie publică și a fost pus pe spatele cetățenilor. Ba încă și cu procente pe care le plătim Băncii Naționale. Și Igor Dodon promitea în campania prezidențială că anularea acestei legi va fi una din primele sale acțiuni.

Ajunși însă la guvernare, PSRM și ACUM se fac a uita această promisiune și ne aruncă praf în ochi. Ministrul Finanțelor Gavriliță a anunțat pe Facebook că este în căutarea unor soluții cum să facă să fie anulate procentele pe care le achităm la BNM. Adică, noi vom achita în continuare miliardul furat!

Ne luați de proști? Ați uitat ce ați promis?

Apucați-vă și investigați în serios unde a ajuns miliardul furat de Șor, Plahotniuc, Filat și chiar unii dintre cei cu care faceți azi alianță. V-am dat și raportul Kroll, am angajat și detectivi care să investigheze profesionist acest caz. Așteptați tot mură în gură.

P.S. Apropo, în privința discuțiilor cu detectivii voi veni în curând cu detalii mai mult decât interesante", a scris Renato Usatîi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter