main logo
2475

Usatîi, către conducerea țării: Începeți să vă duceți la fund

“Oameni buni, vă duceți la fund și o să vă înecați, iar împreună cu voi se îneacă și cei care încearcă, sincer, să facă ceva pentru a ajuta”.

Usatîi, către conducerea țării: Începeți să vă duceți la fundFoto: știri.md

Aceasta este avertizarea dură a liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, făcută conducerii țării într-un live pe Facebook, în care a propus ca soluție pentru ieșirea din criză, extinderea Comisiei pentru Situații Excepționale, transmite Știri.md cu referire la Independent.md.

“Trebuie completată componența Comisiei pentru Situații Excepționale cu reprezentanți ai partidelor politice din Parlament și ai celor cu reprezentanță în teritoriu. Platforma DA, PAS-ul Maiei Sandu, Partidul Comuniștilor, Voronin are o experiență foarte bogată în calitate de conducător. Trebuie să fie incluși toți, altfel, vă asigur că din acest moment nu o să ieșim din criză. Vă dați seama câte probleme se soluționau dacă eram eu spre exemplu în această comisie din prima zi? Demult era organizat un avion charter care să fi adus tot utilajul de care au nevoie spitalele, echipamentul necesar medicilor, teste… Dacă va fi extinsă componența acestei comisii, problemele ar fi rezolvate în decursul a 5-6 zile, credeți-mă!”, a spus Usatîi.

Edilul de la Bălți a mai adăugat că odată cu aceste modificări ar fi rezolvată problema diasporei și organizat un grup de oameni care ar dirija activitatea tuturor voluntarilor din țară.

“Bătrânii au ajuns să nu aibă ce mânca. Mulți nu au pe nimeni, iar în cazul altora, copiii sunt blocați peste hotare și nu pot reveni acasă. Este nevoie de ajutor. Deja, nu mai dăm pur și simplu cuiva ceva de mâncare, deja dăruim viață”, a spus Usatîi.

În încheiere, el a declarat că o să se adreseze tuturor agenților economici din Bălți cu rugămintea de a amenaja platforme speciale, unde vârstnicii vor putea veni să-și ia colete cu alimentele necesare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării