main logo
663

Usatîi: Au fost demiși toți vicepreședinții. Partidul va fi modernizat

Consiliul Național a decis la ședința din 16 iulie ca partidul „Partidului Nostru” să fie reorganizat și modernizat.

Usatîi: Au fost demiși toți vicepreședinții. Partidul va fi modernizatFoto: stiri.md

În acest sens, toți vicepreședinții partidului au fost demiși, transmite Știri.md.

Potrivit unui comunicat de presă, inițiativa lui Renato Usatîi privind demisia vicepreședinților a fost susținută unanim.

"Timp de cinci ani, „Partidul Nostru” a trecut printr-o perioadă dificilă de luptă politică. 

În anul 2014, partidul a fost exclus din alegeri, în anul 2015 a obținut o victorie uluitoare în majoritatea orașelor din Republica Moldova, în anul 2016 guvernarea nu i-au permis lui Renato Usatîi să participe în alegerile prezidențiale prin modificarea limitei de vârstă pentru candidații la funcția de șef al statului. În cadrul alegerilor parlamentare din acest an „Partidul Nostru” a obținut un rezultat nesatisfăcător din cauza multiplelor falsificări și absenței liderului formațiunii, Renato Usatîi, în țară.

Reieșind din situația actuală și din cauza schimbărilor politice radicale din Moldova, „Partidul Nostru” anunță calea de reformare și restructurare", se arată în comunicat.

Totodată, Consiliul Național a luat decizia privind participarea „Partidului Nostru” în alegerile locale care vor avea loc pe 20 octombrie 2019.

"În acest sens, în viitorul apropiat, în toate organizațiile teritoriale a partidului, vor avea loc ședințe la care va participa președintele partidului, Renato Usatîi. Vor fi discutate subiectele cu privire la reformarea mișcării politice, rezolvarea problemei de cadre și nominalizați candidații care vor candida din partea „Partidului Nostru”", se mai menționează în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării