main logo
2033

Usatîi ar deține interceptări copromițătoare în privința lui Cavcaliuc

Liderul formațiunii „Partidului Nostru” susține că are mai multe materiale, interceptări legate de presupuse activități ilegale ale fostului șef adjunct al MAI, Gheorghe Cavcaliuc, pe care la va depune la procuratură.

Usatîi ar deține interceptări copromițătoare în privința lui CavcaliucColaj: știri.md

„Eu pregătesc niște materiale și ascult niște interceptări legate de Cavcaliuc acolo sunt vreo două ore, după care le voi depune la Procuratură”, a menționat Usatâi, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, transmite Știri.md.

Acesta a declarat că între Cavcaliuc și actualul șef MAI, Pavel Voicu, există o amiciție strânsă.

„Voicu se teme se vorbească de Cavcaliuc, deoarece pe timpul când Cavcaliuc era adjunct la IGP. pe atunci Voicu era comisar la Buiucani, tot timpul Voicu a fost sub Cavcaliuc. 

Cavcaliuc cu Voicu tot timpul sunt parteneri, oleacă contrabandiști de spirt și altele, dar cine astăzi care a activat în MAI sunt cercetați? 

Dar dacă nu vine pe masa procuraturii vreun material de unde îl vreți pe Cavcaliuc la pușcărie. Eu analizez toate materialele și voi vedea cum trebuie de tras la răspundere”, a spus Renato Usatîi.

La fel, Usatîi a recunoscut că a vorbit o dată la telefon cu Gheorghe Cavcaliuc și a avut și o întâlnire, unde cel din urmă i-ar fi propus imitarea unor infracțiuni de pe urma cărora Cavcaliuc ar fi avut de câștigat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării