main logo
1260

Usatîi afirmă că lucrează cu echipe de detectivi străini la o anchetă

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, se va întâlni cu două echipe de detectivi străini în cadrul unei noi investigații privind jaful din sistemul bancar din 2014.

Usatîi afirmă că lucrează cu echipe de detectivi străini la o anchetăFoto: Știri.md

În urma întâlnirilor cu detectivii străini, Usatîi spune că, în viitorul apropiat, va veni cu noi dezvăluiri, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

„Astăzi plec în Europa. În următoarele zile, voi lucra cu două echipe de detectivi la o nouă investigație bazată pe raportul Kroll-2. Veți rămâne plăcut surprinși. Vă voi informa săptămâna viitoare, când voi avea mai multe informații specifice”, a declarat Renato Usatîi.

Precizăm că, anterior, Renato Usatîi a prezentat acte despre care a spus că sunt din raportul Kroll-2 și în care figurează firme ale fostului lider PD Vladimir Plahotniuc, drept beneficiari ai fraudei bancare.

Usatâi a mai spus că vrea să afle și să dezvăluie informații care nu sunt conținute în raportul Kroll. „Pe fondul dovezilor pe care le voi prezenta, raportul Kroll va arăta ca un basm pentru copii”, spune Usatâi.

Liderul PN a mai spus că prețul serviciilor agențiilor de detectivi ajunge la 400 de mii de euro și că este dispus să plătească acești bani ca societatea să știe adevărul despre miliardul furat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării